Wednesday, 2 July 2014

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN

Ingin BEBAS daripada Belenggu Hutang dan Masalah Kewangan?
                                       Atau.. 
Mahukan peluang menambah pendapatan?


   JOM SERTAI KAMI...
KAMI MEMPUNYAI PRODUK HEBAT DENGAN FORMULA PEMASARAN YANG MUDAH...


CMD adalah produk yang sangat bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar. 
* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain - Semua makanan harian dan Supplemen lain (Seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik. 
TITISAN KEHIDUPAN ANDA SETIAP HARI! JUGA DIKENALI SEBAGAI AIR AJAIB!... AIR TENAGA! AIR BIO-ELEKTRIK! 20 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA 46 TAHUN DI PASARAN ANTARABANGSA 25 BUAH NEGARA MEMASARKANNYA..

Concentrace Mineral Drops meningkatkan pH alkali badan anda : 
1. Menyediakan Trace Mineral lengkap untuk keperluan badan anda dengan lebih 260mg Magnesium bagi setiap 20 titis.

2. Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan dan tisu, menukarkannya menjadi garam dan kemudiannya memboloskan garam itu keluar daripada badan melalui air kencing.

3. Membantu menyerap Nutrien dalam makanan dan mengalkali pH badan.

4. Mengubah Struktur molekul air untuk Memaksimumkan Kuasa Menghidratkan dan Menembusi setiap Sel dalam badan anda.

5. Menjadikan air rasa lebih menyegarkan, rasa sedikit manis dan bermineral. 


Dengan hanya RM138...
MENJANA
 RM1,000 Sehari !!!
Atau RM30,000 Sebulan !!!
JADI, marilah menjana pendapatan lumayan dan mencapai impian anda bersama kami...
 Silver: RM138.00
Income sehari RM1,000 max.
Bonus sponsor RM50 Pairing RM12.00 sepasang..

Gold: RM414.00 
Income sehari RM4,500 max.
Bonus sponsor RM150 Pairing RM12.00 sepasang..

Diamond: RM828.00 
Income sehari RM6,000 max.
Bonus sponsor RM300 Pairing RM12.00 sepasang..
DENGAN HANYA RM138 YANG ANDA MILIKI SEKARANG ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN SEHINGGA 
RM1,000 SEHARI
INI TIDAK MUSTAHIL!!

sila whatsapp 0178237410 / atau 6738247890 - sekarang

Untuk urusan pendaftaran anda sila sertakan keterangan lengkap seperti:

nama penuh:
alamat:
kad pengenalan :
tarikh lahir:
pakej yang dipilih :

JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA..... sebelum orang lain rebut yang terawal 

10 orang terawal akan menerima saguhati daripada saya ....


Saturday, 21 June 2014

RICHVELL - CMD AJAIB

1 lagi PELUANG TERBARU SAYA INGIN SHARE DENGAN KAWAN-KAWAN... 

#Modal Serendah RM 138, Dapat 2 botol CMD, 
#Produk yang sangat bagus untuk kesihatan kita  mampu merawat serta mencegah pelbagai penyakit INSHA ALLAH 
#Dan seterusnya keahlian PERCUMA yang melayakkan kita menjana pendapatan dan mampu mendapat bonus berterusan?
INI PELUANG MENARIK!!!
BERTINDAK SEKARANG!!


WHATSAPP 6738247890

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Anda NAK buat duit dengan #RICHVELL? 
Kenapa Anda Perlu Sertai #RICHVELL?

Modal Rendah tapi mampu menjana pendapatan yang sangat tinggi secara berterusan.Pakej serendah RM138 sahaja,dan anda mampu menerima pelbagai bonus yang ditawarkan.


Ada Produk. Produk akan diberikan kepada anda untuk digunakan sendiri atau untuk keluarga anda.Produk yang sangat best dalam merawat dan mencegah pelbagai penyakit seperti DARAH TINGGI, GOUT, KENCING MANIS & banyak lagi.

 Anda tidak perlu simpan stok produk kerana produk-produk akan dihantar terus kepada sesiapa sahaja oleh pihak stokis.

 Company yang kukuh.Telah wujud sejak 26 tahun yang lepas.Dan kini pada Tahun 2014,company telah memperkenalkan pelan pemasaran yang baharu pada bulan MEI baru-baru ini.
#MASIH PANAS-PANAS!!!!!

 Tak perlu susah payah nak Withdraw bonus kerana pihak Company akan withdraw bonus anda terus ke akaun bank anda setiap bulan 2 kali.

# JIKA anda berminat untuk BORONG..... SILA WHATSAPP 6738247890  12 BOTOL DENGAN HARGA  RM828 SHJ...

OK INI ADALAH PAKEJ2 JIKA ANDA INGIN MENJADI RAKAN NIAGA KAMI...
1) SILVER (100PV) 1 AKAUN :
2*CMD Harga: RM138 (SM) & (SS)
Postage add RM8 (SM), RM12 (SS)
Bonus Sponsor - RM50

2) GOLD (300PV) 3 AKAUN :
6*CMD Harga: RM414 (SM) & (SS)
Postage add RM8 (SM), RM12 (SS)
Bonus Sponsor - RM150

3) GOLD (300PV) 3 AKAUN :
2*ION + 2*CMD Harga: RM388 (SM) @ RM398 (SS)
Postage add RM10 (SM), RM15 (SS)
Bonus Sponsor - RM80

4) DIAMOND (600PV) 3 AKAUN :
12*CMD Harga: RM828 (SM) & (SS)
Postage add RM10 (SM), RM20 (SS)
Bonus Sponsor - RM300

5) DIAMOND (600PV) 3 AKAUN :
4*ION + 4*CMD Harga: RM776 (SM) & RM796(SS)
Postage add RM10 (SM), RM15 (SS)
Bonus Sponsor - RM160

6) DIAMOND (600PV) 3 AKAUN :
2*ION + 8*CMD Harga: RM802 (SM) & RM812(SS)
Postage add RM10 (SM), RM15 (SS)
Bonus Sponsor - RM230
1) SILVER (100PV) 1 AKAUN :
2*CMD Harga: RM138 (SM) & (SS)
Postage add RM8 (SM), RM12 (SS)
Bonus Sponsor - RM50

2) GOLD (300PV) 3 AKAUN :
6*CMD Harga: RM414 (SM) & (SS)
Postage add RM8 (SM), RM12 (SS)
Bonus Sponsor - RM150

3) GOLD (300PV) 3 AKAUN :
2*ION + 2*CMD Harga: RM388 (SM) @ RM398 (SS)
Postage add RM10 (SM), RM15 (SS)
Bonus Sponsor - RM80

4) DIAMOND (600PV) 3 AKAUN :
12*CMD Harga: RM828 (SM) & (SS)
Postage add RM10 (SM), RM20 (SS)
Bonus Sponsor - RM300

5) DIAMOND (600PV) 3 AKAUN :
4*ION + 4*CMD Harga: RM776 (SM) & RM796(SS)
Postage add RM10 (SM), RM15 (SS)
Bonus Sponsor - RM160

6) DIAMOND (600PV) 3 AKAUN :
2*ION + 8*CMD Harga: RM802 (SM) & RM812(SS)
Postage add RM10 (SM), RM15 (SS)
Bonus Sponsor - RM230

Siapa lagi nak buat duit bermodalkan RM 138?
Dengan Rm 138, Inshaallah mampu menjana pendapatan harian sehingga RM 1000 sehari. 
Jom Sertai kami bersama #richvell

Ahli ahli #Revell yang lama, jom rejoin semula. Untuk menyertai pelan baru ni, ahli2 yang lama yang ingin menjana pendapatan dalam pelan baru 2014 ni,mesti daftar Baru dlm iexp4u.


#richvell
#CMD
#online

Monday, 9 June 2014

ABP26 RAIKAN BERSAMA :)

video
 ALHAMDULILLAH... bermula dari 26.12.2013 sehingga bulan march 2014... Saya telah BUKTIKAN ..
raikan kejayaan ini bersama2.... ANDA juga boleh... hanya dengan modal serendah rm280... sekali shj...

YANG PENTING PESANAN DARI SAYA...cuba dahulu produknya...PASTI JATUH HATI....
      kini ABP26 MUNCUL  dengan wajah baru LEBIH JIMAT LEBIH HEBAT LEBIH POWER
TEROKAI DAN RAIKAN KEJAYAAN BERSAMA-SAMA....

WAJAH TERBARU PREMIUM RED DAN PURPLE
ABP26 ADVANCE SUPREME RED & PURPLE

# COLLAGEN Dipertingkatkan kepada 50,000mg
• Sumber Collagen dari Sisik Ikan Tilapia Laut dari Korea & New Zealand.
• Berita baik kepada yg alergik dgn Collagen Marine, collagen ini tidak menyebabkan Alergik.
• Teknology Nano, 10X Ganda Penyerapan.
• Mencerahkan, Menganjalkan kulit dan Awet Muda.

# APPLE STEM CELL
• Dihasilkan daripada Apple Hijau Switzerland.
• Menggantikan Sel2 mati dan rosak.
• Anti Oxidant Tinggi

# Extra L Glutathione
• Pencerahan Kulit, Awet muda, Detox, Rawat masalah kulit.

# Pine Bark (Nenas Batu)
• Meningkatkan Tenaga, Anti Oxidant.
• Vit E & C Booster.

HABATUSSAUDA
• Merawat Pelbagai Jenis Penyakit kecuali Mati.
• Meroketkan Tenaga Dalaman.
• Menambah sel Darah Merah.

EXTRA Ingredients ABP26 ADVANCE SUPREME RED (Wanita Shj)

# PUERARIA LOBATA
• Terapi Hormon Wanita
• Menganjalkan payudara, membentuk badan.
• Menghaluskan kulit & anti keguguran rambut.

# MANJAKANI
• Memantapkan Aset Wanita spt Pinggul, Mengecutkan Rahim.
• Menstabilkan hormon wanita.
• Melancarkan Haid.
• Mengelakkan Senggugut.




BAGAIMANA NAK DAPATKAN PRODUK2 HEBAT INI?  MUDAH SAHAJA.. ANDA WHATSAPP KE 6738247890 ATAU SMS 0178237410

TAIP -  ABP26 
SAYA AKAN HUBUNGI ANDA....



Sunday, 8 June 2014

AURA BEAUTY PERFECT26 TERBARU - PELUANG HEBAT MENANTI ANDA

ASSALAMUALAIKUM KAWAN 2

SETELAH SEKIAN LAMA MENYEPIKAN DIRI...KINI SAYA KEMBALI DENGAN info TERHANGAT... TERBARU.... TERKINI...

Memperkenalkan produk terbaru dan terhebat daripada AURA BEAUTY PERFECT26... khas utk lelaki dan wanita yg idamkan tubuh badan yg cantik dan langsing. siapa yg tak nk kurus kan? semua pasti mahukan tubuh badan yg ramping. so tunggu apa lagi jawapannya ada di sini.

~ABP26 WEIGHT LOSS FIBER~

# BIFIDO BACTERIUM LACTIS (PROBIOTIK)
• Membantu penghadaman, mengurangkan kolestrol.
• Menstabilkan kesihatan usus.

# PHSYLLIUM HUSK
• Kawal berat badan & membersihkan usus (Detox toksid).
• Ada Fiber berbentuk span yg mengawal selera makan.

# GANDUM
• Mengandungi Klorofil (Anti penuaan)
• Mengurangkan Kolestrol.

Sesiapa yg mahukan produk hebat ni boleh la TERUS WHATSAPP 6738247890 ATAU SMS (SHJ) 0178237410 saya dengan segera...NAK HARGA MURAHHH???? BOLEHHHHH ....akan saya beritahu nnti..

Inilah era ABP26 yg sudah semakin dikenali ramai dan menjadi punca pendapatan harian. anda nk tahu cara menjana pendapatan melalui ABP26? apa tunggu lagi ?????? .. TAK PERLU JUAL BARANG saya boleh ajar anda sampai anda berjaya. sangat mudah. perniagaan yg tak kan buat poket anda kering lagi lepas ini!!!!

whatsapp 6738247890


ANDA YANG BERMINAT MENJADI RAKAN NIAGA KAMI JUGA DIALU-ALUKAN... PROMOSI HEBAT SEDANG BERLANGSUNG SILA ADD  SAYA
 https://www.facebook.com/noreinjamil

Sunday, 11 May 2014

Jana Income Hebat bersama ABP26

Assalamualaikum kengkawan semua....

Harap u all tak bosan membaca nukilan saya yang tah apa2...:) Saya nak share ja ngan u all dan nak  ceritakan  dari pengalaman saya sendiri saja. Kepada yang sudi nak baca dipersilakan.... :) Saya start mencuba dan menyertai ABP26  pada 26.12.2013 hingga hari ni 11.5.2014 Alhamdulillah hasil dan income yang telah saya tuai memang lumayan.

  *Maaf ini bukan hasil sehingga 11.5.2014 ya... ini setakat 15.3.2014 *

Yang bestnyer tak perlu susah2 nak kejar2 pangkat atau target sale setiap bulan... TAPIIII untuk berjaya kita sendiri kena ada target dalam hidup dan impian kita :)

Terus terang saya buat ini hanya melalui FB , Blog dan whatsapp   inilah langkah pertama saya... kira 100% online...Dan sekarang saya tambah lagi cabang saya... saya gunakan lagi website serta fanpage untuk terus melebarkan sayap dan  perluaskan lagi  rangkaian saya . Alhamdulillah bermula dengan memperkenalkan kepada keluarga terlebih dahulu... 

Jadi ....saya mulakan  dengan mengamalkan  dan menceritakan dahulu kebaikan dan apa yang diperolehi hasil dari mengamalkan premium red dan purple kepada keluarga serta kawan2 terdekat. 


Kemudian  saya ceritakan tentang keistimewaan jika mengambil pakej. Jika anda mengambil secara pakej 

  • lebih jimat 
  • lebih save 
  • lebih banyak bonus yang anda terima. Pakej2 tu pulak terpulang kepada anda   

Kami mempunyai 4 package iaitu:

●Package Entrepreneur- RM280/BND $125  dpt barang 1+1.

●Package Corporate- RM 840/BND $375  dapat barang 3+3.

●Package Millionaire- RM1960/BND$ 875  dapat barang 7+7.

●Package Billionaire- RM4200/BND $ 1800 dapat barang 15+15.
1+1 ? 3+3?  tak faham ya....ok 1 depan tu adalah produk utama...... ada 2 iaitu PREMIUN RED DAN PREMIUM PURPLE....Jadi anda berhak memilih salah 1 darinya sama ada anda mau PURPLE  atau mau RED?Manakala + 1 lagi tu ialah produk tambahan untuk pakej kami.... juga ada 2.....anda boleh memilih sama ada mau 1 TRIPLE L atau  1 SLIMMING OIL....

Pastu baru ceritakan tentang cara nak jana income atau buat duit  yang lumayan dengan ABP26. Sangat mudah dan simple... sebenarnya tak perlu susah nak jual barang... kita boleh guna untuk diri sendiri sahaj... tapi kalau  nak  jual lagi bagus. Modal pulak cuma sekali sahaja. Jika anda berminat nak  menyertai saya dan rangkaian international saya  di Malaysia , Brunei , Philipine, Singapore dan Indonesia jom terus 

whatsapp 6728247890 

sms 0178237410 .. bagi detail anda dan bank in ke akaun saya... saya akan daftarkan anda di bawah rangkaian saya . Saya juga mencari agent dropship . Percayalah anda tidak akan menyesal dengan ABP26.

                                                           Inilah pengasas  ABP26  :)









Mega - Bayangan Gurauan lagu kegemaran dulu2

Wednesday, 23 April 2014

Hiasi Laman Rumah...Jom Buat Sendiri....

Assalamualaikum kengkawan... sekarang saya dah ada banyak ruang untuk  meneruskan minat saya pada pokok-pokok bunga dan buat mini kebun sayur di belakang rumah.... :)
                                Heheheh bukan nya pandai sangat ... tapi saje jer try.. try... balik hantar anak sekolah... awal2 lagi saya ke kedai hardware beli simen, pasir, bata, pastu pergi  singgah kedai beli benih sawi, benih kobis,.... nak memulakan projek sebagai petani moden hahahahhah....
                              Tapiiii yang paling bestnyer... tu jiran sebelah rumah punya  la baikkkk.... rajin dia datang membantu heheheh dok sama2 menyimen.... hahahah....

Ini lah langkah projek landskap pertama... 
1) bersihkan rumput ketepikan passu2 bunga dulu.
2) bancuh simen
3) buatkan design apa yang kita inginkan
4) apa lagi simen jer lah.... :)

                                           Selepas dah betul2 kering simen tu... Saya pun menyusun  dan menghias la landskap mini depan laman rumah ni.... Tak pa...sikit2 lama-lama menjadi jugak kan... :)
Harap menjadi dan suburlah tumbuh-tumbuhan saya ini
.... nanti boleh saya update mini landskap saya lagi selepas sebulan hehehhehe :)

                                          sebenarnya pokok lavender tu saya potong-potong yang dah terlebih banyak dan  nak dibuang di belakang rumah... Saya semaikan semula dalam pasu ... Alhamdulillah nampaknya menjadi... masih baru ...

                                       Masih banyak ruang kosong kat mini landskap saya ni .... nanti kita ke kedai lagi cari pokok-pokok ya... :)
                           

                                           Tu nampak tak? saya tak tau nama pokok tu... masa beli masih kecil lagi bnd$5.00 . Saya guna kasut kebun yang dah tak digunakan tu.... daripada terbiar di belakang rumah ... saya ambik dan tanam pokok :)
                                       Lavender  ni  saya ada kaler pink, purple, dark pink.... tunggu berbungga nanti saya  update yer ... :)   nak jaga dia senang saja... mesti rajin trim... dah berbunga hujungnya nanti di trim... jadi dia akan makin membiak dan keluar tunas baru....










 Alamak terbalik lah gambar saya :P
ini baru peringkat pertama..... pastu saya sambung buat mini kebun di belakang rumah pulak... sekurang2 sayur nak masak, cili dah tak payah beli hehhehe.... nanti saya sambung lagi tentanf mini kebun saya kat belakang rumah ya....