Sunday, 23 December 2012

Felinna Beauty Vitamin C+Pure Collagen




KHASIAT:
♥ Mengatasi masalah kulit dari dalaman
♥ Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
♥ Melicin dan menegangkan kulit
♥ Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain
♥ Mencerahkan kulit secara semulajadi
♥ Mengurangkan lingkaran bawah mata
♥ Darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

♥ Keluaran MUSLIM
♥ Di Kilangkan di Kilang Berstatus GMP
♥ Di Jamin HALAL Dan Selamat
♥ Memdapat Kelulusan KKM

KANDUNGAN :
♥ Pure Marine Collagen
♥ Extract luta
♥ Vitamin C (Extract Citrus)

♥ 1 Box : 30 capsule

♥ Cara Pengambilan: 1-2 biji sehari 1-2 jam sebelum makan pagi atau 2-3 jam selepas makan malam sebelum tidur. (Utk Penjimatan, boleh ambik sebiji shj)
♥ Minum Air putih at least 2-3 liter sehari

Detail Product:
♥*5000mg with extra collagen..

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR
Kandungan Vitamin C by Felinna

HARGA :
SEMENANJUNG : RM90 + POS LAJU
SABAH/SARAWAK : RM 95 + POS LAJU
BRUNEI : BND$40 
 i)Marine Collagen
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihar kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur 
kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

ii) Glutathione
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

iii) Vitamin C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

iv) Ekstrak Sitrus
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.

Cara Penggunaan
Dua kapsul selepas makan malam (utk hasil yg cepat)
# disarankan sebiji kapsul utk penjimatan

JOM dapatkan sekotak dulu... pastu boleh share rahsia kecantikan kita dengan kengkawan dan orang kampung pulak hehehhe
boleh sms saya 0135607469 atau whatsapp saya +6738247890


maybank atas nama abdul rahman bin hassan


152023082890

selepas bank in sila sms detail seperti :

Slip resit anda,

nama dan alamat utk di pos

Friday, 21 December 2012

Felinna Beauty inch loss lotion

Assalamualaikum kengkawan...
   Rasa berbangga jugak sebab dah makin ramai usahawan melayu yang dah berjaya... Alhamdulillah... saya pun nak juga jadi usahawan hehehhe tapi belum sampai tahap "wan" lagi saya baru "usaha" hehehhee...tak apalah... itu kan rezeki masing-masing. Yang penting kita berusaha untuk jadi yang terbaik.
  Hidup mesti ada matlamat jangka pendek dan jangka panjang.... U all kat mana dalam setahun akan datang? 3 tahun akan datang,5 tahun akan datang? Pejam mata cuba berangan dan lakarkan di dalam diary masing2.... Tak salah kalau nak berangan kan... sekurang-kurangnya angan-angan tu membuatkan kita sempat menikmati kemanisan impian kita. Manalah tahu impian tu akan jadi realiti walau tak 100%...sekurang-kurangnya 80% :)
   Eh... terlari dari tajuk di atas daaaaa....
Ok saya nak cerita tentang satu lagi produk bumiputra yang terlaris mengalahkan goreng pisang,.... 

 Haaaa inilah produknya.... dah pernah try ke?.... kalau sudah Alhamdulillah.... kalau belum jom le try.....
 Apaaaa? nak tau tentang produk ni? okkkkkkkk
meh saya ceritakan....
                    Ini lagi satu vitamin keluaran syarikat ini....


RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hanya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 


WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

HARGA FELINNA LOTION...
 SEMENANJUNG : RM75 SEBOTOL FREE POS.
SABAH/SARAWAK : RM80 SEBOTOL FREE POS.
BRUNEI : $35 SEBOTOL FREE POS.
BANK IN KE:
ABDUL RAHMAN BIN HASSAN : 152023082890 MAYBANK.
SELEPAS BANK IN SILA :
SMS KE 013-5607469
ATAU WHATSAPP KE +673-8247890
SERTAKAN :
1) SALINAN RESIT PEMBAYARAN
2) NAMA PENUH & ALAMAT UTK POS BARANG.
3) NOMBOR TELEFON UNTUK DIHUBUNGI.
4)TARIKH DAN MASA BANK IN.
INSYAALLAH ABARANG AKAN DIPOS 2-3 HARI WAKTU BEKERJA.... TERIMA KASIH


Wednesday, 19 December 2012

BEUTSKIN ESSENCE

Ramai sedang memperkatakan tentang Beutskin... Rahsia kulit mulus seperti Adira AF....
Saya pun terpanggil juga untuk mencubanya...emmmm harganya boleh tahan la jugak...
   Tak pa saya pejamkan mata, saya buat dekkkk je , saya bertekad untuk mencuba...
Jadi Alhamdulillah pada 17.12.2012 saya pun mendaftar sebagai member dan dapatlah sekotak BE ( Beutskin Essence )... kira ni masih baru dalam proses nak berkenalan dengan produknya lah...
    Saya tak berani lah nak cerita lebih-lebih sebab saya baru try.... saya pun study tentang produk ini... emmmm nak kesan yang baik dan nampak hebat ... seelok-eloknya digunakan bersama dengan  SNE Capsule.... tapi saya belum beli lagi... Tak pe saya berjanji pada diri saya nanti saya hadiahkan ya.... 
   Ok setakat yang saya guna sehingga ari ni lah 19.12.2012 ... yang saya perasan sistem pencernaan saya  semakin baik. ( Sebab saya memang bermasalah buang air besar .... oppsss  malu la pulak ) saya membuat pelaburan seminggu 2 kali je atau sekali...huhuhuhu
:(  jadi setakat yang saya guna BE ni nampaknya setiap hari saya akan melabur :) so badan rasa agak relax la sikit... kulit muka? Saya lum berani nak citer lagi sebab masih baru try.... ok kita sambung lagi nanti ya....
    di bawah ni saya minjam artikel dari google..



KESAN PENGAMBILAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna
CARA PENGAMBILAN:

-Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam. Jika mampu, dewasa boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.

-Boleh diamalkan seawal umur 13 tahun

-Wanita mengandung dilarang ambil (kerana ia mengecutkan rahim)

-Wanita menyusui bayi boleh ambil selepas habis tempoh pantang (digalakkan ambil untuk membantu menambahkan susu, lebih nutrisi pada bayi selain mengetatkan/memulihkan kembali organ peranakan wanita. Memadai 1-2 biji sahaja sehari.

- Lelaki yang berisiko kanser postat boleh mengamalkan Beutskin Essence

-Jarakkan sekurang2 nya 1 jam jika di ambil bersama bersama supplement/ubat-ubatan lain.

-Di makan sewaktu perut kosong, seeloknya sebaik bangun dari tidur, 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.
Tips Cantik:

-Untuk mendapatkan kesan cepat serta penyerapan BEUTSKIN ESSENCE oleh badan secara maksimum, pastikan sistem pencernaan dan perkumuhan anda dalam keadaan baik. Jika anda sentiasa sembelit, letih, tidak bertenaga, pening kepala, jerawat naik tak kira masa, ini memberi isyarat badan anda mengandungi banyak toksin, perjalanan darah terganggu dan sistem dalaman badan dalam keadaan tidak memuaskan. Sila ambil KAPSUL SNE terlebih dahulu atau boleh diambil serentak.

-Air masak/mineral perlu diminum dalam kuantiti lebih banyak iaitu antara 2.5-3.5 liter sehari. Jika anda jenis orang yang kurang minum air (hanya 3-4 gelas sehari), pengambilan supplement yang bagus seperti SNE dan Beutskin hanyalah membuang duit..:) Air penting untuk penguraian dan penyerapan zat2 penting yang diperlukan serta berperanan mengangkut/menyebar semua khasiat itu pada seluruh tubuh, membantu mempercepatkan pembuangan toksin penyebab radikal bebas di dalam badan selain memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.

-Sila ambil supplement pada masa yang betul, iaitu sebelum sarapan (perut kosong) dan sebelum tidur kerana pada waktu ini, sistem pencernaan bersedia menyerap dengan kadar maksima tanpa gangguan dari makanan2 lain yang belum dihadam atau masih banyak di dalam perut.. Amalkan juga gaya hidup aktif, sentiasa bersenam dan mengambil pemakanan seimbang selain menggunakan penjagaan luaran/skincare yang bersesuaian..


BERMINAT DENGAN PRODUK BEUTSKIN ESSENCE ATAU SNE?

   Boleh lah berhubung dengan saya sms ke 0135607469 / +6738247890 whatsapp@ sms  ok nanti saya sambung lagi cerita tentang produk ini k... Sapa yang berminat nak jolin saya pun dialu-alukan

Tuesday, 18 December 2012

Kota kinabalu Trip

  Sebelum ni saya telah ceritakan dan upload gambar2 ke Kota Kinabalu... jadi di sini saya sambung lagi cerita.... kami ke sana dengan menggunakan perkhidmatan bas dari syarikat http://www.facebook.com/tasamul?fref=ts
   Alhamdulillah semuanya berjalan lancar....
inilah pakej yang kami ambik....kami bertolak ke Kota Kinabalu jam 5.30 pagi sampai ke resort jam 5 petang.... Jangan terkejut... lama macam tu sebab banyak tempat yang kami singgah2 santai2 dulu... lagipun musim cuti sekolah jadi memang banyak kereta ...kena la "Q" :) panjang di setiap pos kawalan... kalau tak silap ada 7 tempat kena cop pasport  dr Brunei ke Kota Kinabalu...

Cuti-cuti Malaysia...Kota Kinabalu

   Setahun sekali ,biasalah acara wajib tahunan untuk keluarga... bercuti-cuti, tak perlu lah tempat jauh2,tempat mahal-mahal asalkan enjoy dan dapat bercuti, InsyaAllah jika ada rezeki baru lah fikirkan lokasi yg jauh pulak :)
   Lagipun baru melabur membeli rumahkan... tak dapat lah nak pergi jauh-jauh....
Kali ni kami sekeluarga memilih Kota Kinabalu sebagai destinasi percutian keluarga... tapi yang bezanya kali ni pengalaman yang baru untuk kami ialah pergi  ke sana dengan menggunakan bas sewa khas, ramai2 ( macam rombongan time sekolah dulu hehehhe )
   Kami bertolak dari Brunei pada 14.12.2012 jam 5.30 pagi...Alhamdulillah anak-anak tidak banyak karenah, malah yang abang dan kakak-kakak siapkan sendiri segala barang keperluan mereka. Ini juga sebagai satu tanggungjawab kecik kepada mereka. Sekurang-kurangnya mereka tahu apa yang perlu dan diperlukan nanti :)
  Biasalah merekalah paling bersemangat dan suka....
           Ini gambar dalam bas semasa perjalanan ke Kota Kinabalu....Biasalah Salsabila.. mana boleh duduk diam....
             Brunei Darussalam mempunyai 4 daerah dan 1 daerahnya terpisah dengan Limbang...iaitu daerah Temburong... sangat - sangat unik kan... ini sungai untuk kami menyeberangan dengan kapal yang akan membawa kami ke seberang :)
    Inilah kapal yang membawa kami ke seberang...
                   Ini di hadapan apartment kami menginap Marina resort...

        Malam ...adalah acara bebas,,, jadi apa lagi berjalan-jalan lah...penat buang ke tepi,Alhamdulillah anak2 pun ok... kami makan kat restoran Nyonya... emmm memang tak nyesal makan kat sini. best sangat nasi goreng nyonya dan ABC Melaka.... itu yang saya orderlah... suami an anak2 order lain,tapi dorang pun kata best
                           Aktiviti melawat  zoo :) budak - budak memang enjoy sebab dapat melihat show dan naik atas gajah... saya pun suke...

     
    Salsabila tak nak turun dari gajah :)

                         banyak lagi gambar kat K.K tapi nanti saya sambung cerita lagi k....
   salam sayang buat semua:)

Wednesday, 12 December 2012

Update...My Pets and plants :)

Macam dah lama tak "mengupdate" ( rosak bahasa betoiiii ) tentang perkembangan tumbuhan kat sekeliling rumah saya dan segala macam "hewan" yang ada di rumah hahahahha

   Emmmm dari mana nak "start" dan mula ya.... 
    

                         Dalam ni ada 3 ekor kura-kura dan 3 ekor labi-labi..... tu yang besar tu pantang orang lalu je nak minta makanan... makan pulak nak kena bersuap...ngade betoiiii
   Cuba u all liat ... unik betul la pokok betik ni... ada 3 cabang dan melengkung-lengkung lagi
sebenarnya mula2 tegak,sebab banyak sgt buah,dahannya patah, Sayang saya lihat... mulanya ingat dah x dapat diselamatkan...tapi Alhamdulillah makin banyak cabangnya dan buah menjadi2....
       Ini pulak perkembangan yang positif... hehehhe.. petang tadi 12.12.12 saya rakamkan gambar ni.... dah makin ninggi dannnnnn
    jeng...jengg...jenggggg Alhamdulillah berhasil jugak semaian saya... tapi tak berjaga sangat... 
               Inilah buah kedondong.... best ni kalau menyicah fuhhhh...kesukaan saya...
       Liat tu..... masih ada yang sedang berbunga dan berbuah lagi ... Alhamdulillah :)
tungggguuu  walaupun kecik pokoknya tapi boleh tahan lebat buahnya :)
gambar 2 pokok kedondong ni saya rakamkan petang 12.12.12
dan inilah gambar masa saya baru bawa dia balik rumah saya
bertarikh 6.3.2012 ....

    emmmm ini pulak pokok rambutan depan rumah saya... ...hehehhe tinggal yang bahagian atas je... yang bawah dah asyik kena petik je, sebab rendah,nak makan petik je... tapi yang atas tu yang  belum di proses petik kan hahahahha.....
    ini pokok hiasan :) ini hasil tanaman adik ipar saya yang pertama kali sampai ke Brunei... dan masa mula saya pindah rumah, so apa lagi minta dia tolong tanamkan sebab masa tu saya tengah nunggu ari kan bersalin :) dah setahun 7 bulan ... dah tinggi jugak lah pokoknya...
cuma saya belum mencantikkan lagi kawasan tepi ni... ingat nak  tanam rumput karpet dan letak wakaf... tapi kena tunggu "kecin" "kecin"  $$$$$ :)
               Ini pun pokok hiasan tepi pintu rumah... saya suka liat keunikan daunnya...tapi saya tak tau apa nama pokok ni... kalau u all tau nanti tolonglah share ngan saya k...
       Ini pulak ikan Koi kat depan rumah saya... dah makin besar dah....
       ha.... ini haiwan terbaru dalaam keluarga kami... sepasang ni..., dorang ada sangkar besar. ... tapi ni time petang2 saja lah bagi dorang exercise... supaya rumput2 tepi rumah saya tak panjang hehehhehe....

Okey lah... cukup lah cerita kita pada malam ini... selamat mencuci-cuci mata... melihat keindahan ciptaanNYA :)

Thursday, 6 December 2012

Inilah Carta Kehidupan....

 Hari ni 6.12.2012 hari Khamis.... hmmmmmm ,
     Rasa sedih,terkilan, sangat.... MARAH??????  tak pulak saya rasa marah....
tapi saya selalu tertanya-tanya sendiri....
Kenapa manusia mesti menindas orang lain? 
Kenapa manusia mesti mereka-rekakan cerita?
    Sehinggakan kawan yang kita jadikan kawan pun sanggup melalukan segala macam yang kita tak terlintas di fikiran....
    Saya bukan yang terbaik,saya bukan manusia yang sempurna, tapi kenapa kebaikan dan pertolongan yang  diberikan perlu diselewengkan,perlu didolak-dalikkan perlukah semua itu?

Wednesday, 5 December 2012

Adam Dan Hawa ep59.All.In - Jom layannnnn

Adam Dan Hawa ep59.All.In - Video Dailymotion

Laksa kedah

Laksa Kedah saya ni memang dah ada peminat yang setia sudah :) Alhamdulillah...
    Jadi dah cuti sekolah ni... saya pun memulakan projek saya yang dah lama tertutup buat sementara waktu dek kerna sibuk dengan Salsabila dan urusan kerja. Mulai esok saya mula menerima tempahan laksa dari pelanggan. Sekontena tu saya jual bnd2.00.... emmmmm tetiba saya pulak yang menelan liur... mengenangkan rasa kuah nya.... esok pagi baru start masak....harap mendapat sambutan yang memberangsangkan Amin....


  Alhamdulillah ni sambungan ceriota pasal laksa :)
            Hari ni 2 kali buat penghantaran first .... dalam jam 11- 12.00 pastu  seconds petang pulak....
best gak boleh jalan2 hehehehhehe
    
                        oppssss .... ni gambar  laksa yang dah siap masak pagi tadi....sebelum ngantar pada customer kenalah saya yang makan dulu :) Lapar daaaaaa.... lagipun terseliur dah lama tak masak laksa...
                              Ini pulak gambar masa saya tengah sediakan untuk di hantar kepada orang-orang yang mengorder :)
                     dah siap pekkkkk jom la kita jalan-jalan hantar makanan :)
    Terima kasih pada yang telah membuat tempahan :)



Ais krim Malaysia

Disember 2012 sudah menjelma.... time ni saya free, tak kerja..... Tapi kalau tak nyibuk kan diri ngan sesuatu yang mendatangkan hasil, rasa macam tak best ja.... Jadi saya pun memulakan projek terbaru saya....
      Kanak-kanak banyak bertempiaran ke sana - sini  musim cuti sekolah kan... jadi terlintas difikran saya buat aiskrim Malaysia.... Ya , kalau di Malaysia kita sudah biasa dengan aiskrim ni kan...
    Tapi ni saya buat dan cuba perkenalkan kepada kanak-kanak di Brunei Darussalam....
esok saya upload gambarnya k :)  Tapi lum banyak perisanya, baru sirap, nanti saya tambah aiskrim milo,asam boi pulak....
     
                                     ni gambar belum dibekukan :)

Friday, 30 November 2012

Kehidupan: With my x

Kehidupan: With my x: pejam celik-pejam celik dah nak sampai ke penghujung tahun 2012...      Seperti biasa agenda wajib setiap tahun sekolah akan mengadakan gra...

With my x

pejam celik-pejam celik dah nak sampai ke penghujung tahun 2012...
     Seperti biasa agenda wajib setiap tahun sekolah akan mengadakan graduation day....
Tahun ini graduation day sekolah kami diadakan di hotel Ridzqun ..... 
    Saya pulak kalau masa peter pan konsert jadi ketua make-up, untuk graduatin ni saya  jadi ketua refreshment.... ok jugak lah rasa pengalaman baru....
   Rasa cam tak caya... tapi kena jugak percaya...
Saya masih kecik lum tinggi-tinggi 
                                                                   Inilah saya :)

                                              ini pulak x x saya :)
   Jangan salah faham..... ini semua bekas anak-anak murid saya... sekarang mereka sudah tingkatan 5... 
dulu dorang kecik2 je... sekarang dorang dah besar dan tinggi tapi saya..... huhuhuuhu :( tetap le rendah ....
                                       Yang paling best... dorang masih ingat nama cikgu dorang :)
                                                     Selesai lah sudah segala kekusutan dan kepeningan kepala dengan setiap tugasan yang diberikan..... Nanti boleh cutiiiiii yeeeee.... rehatkan minda untuk hadapi suasa baru  tahun 2013...

Wednesday, 28 November 2012

Peter Pan musical concert

Alhamdulillah... setelah berbagai perasaan dan kerisauan bersarang dilubuk hati...akhirnya malam ini segalanya telah selesai dan berjalan lancar.
      Terima kasih yang tak terhingga kepada my make-up team.....
flash back....Saya telah diamanahkan menjadi ketua bahagian makeup untuk konsert peter pan... Apa pun jiwa ni tetap rungsing,Walaupun selalu makeup kan orang tapi kali ni rasa lain dan gerun sangat sebab
1) konsert besar
2) makeup mengikut karekter
3) terlalu ramai dan banyak karekter.
    Saya belajar lagi dari internet dan cuba memahami serta pelajari karekter setiap watak yang perlu saya make up kan nanti...
    Seterusnya membuat mesyuarat dengan anak-anak buah untuk membahagikan tugasan serta menyampaikan beberapa makluman yang diperlukan.
Ini antara beberapa gambar semasa latihan dan sebelum makeup
                                                                           Mrs Darling
                                                         mrs Darling dalam proses make over... emmmm yang penting saya gunakan Bedak Arab tau .... hehehe promo sikit.... :)

                                                       Sayang saya tak ada gambar mrs Darling masa konsert tu... ni gambar masa shooting je....
                                             Ini red indian  time shooting :)
                                              Ini pulak hasil make over saya untuk tinkerbell  guna Bedak Arab tau :)

                                                      Di belakang tabir saya dan tinkerbell
                                                             dan anak sulung saya... yayan :)
                                          Ini bantuan makeup dari anak-anak buah saya :) terima kasih kepada semua yang telah memberi kerjasama yang tak berbelah bahagi.
                                                           ni pulak karekter chief....
                                                              Yayan dengan Wendy     
Alhamdulillah dengan kerjasama semua pihak musical  concert ini  berlangsung di amphiteater Jerudong Brunei Darussalam dengan lancar :) 
                 Saya sangat berbangga dengan semangat kerja sepasukan  sebagai sebuah keluarga yang besar yang telah diberikan oleh kawan-kawan. Walaupun kami terdiri dari pelbagai kaum,bangsa,agama dan negara.....
   
                                            sambil buat kerja sempat lagi posing :)
                                                        bersama kawan - kawan :)