Saturday, 4 August 2012

PROMOSI RAMADHAN 2012 - TUDUNG BAWAL MURAH2

Sape yang teringin dan sedang mencari tudung bawal polkadot dan bawal corak... silalah hubungi saya k.... ( Tapi hanya untuk pasaran di Brunei Darussalam sahaja )
 stok terhad....liatlah gambar2nya k




Thursday, 2 August 2012

KOKURYU SUPER SUMMER CAKE / BEDAK ARAB KOKURYU

Assalamualaikum, hai semua....

Alhamdulillah setakat ari ni dah ramai kenalan saya bertambah dan makin ramai telah mencuba serta menggunakan bedak arab ini... Saya juga sangat berbangga dengan customer saya, kerana selain mereka menggunakan bedak arab ini... mereka juga telah menjadi duta kecil saya ...mereka menjadi model saya :P....

Apabila  mereka menggunakan bedak arab, mereka bagitau saya ramai yang bertanya dan menegur akan perubahan kulit wajah mereka....Jadi makin ramai yang mencari bedak ini...
Alhamdulillah....

Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda makin cute.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat. 
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.
11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)
bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..
my sister  gambar selepas guna bedak arab... gambar sebelum anaknya dah delete :)

sesiapa yang berminat untuk mendapatkan bedak ini boleh add saya di facebook saya ... 

Saya telah menggunakan Bedak Arab ini dari bulan 8.2012... hinggalah kini.... Saya tak dapat berpisah dengan bedak arab :) ... memang best sangat... saya x yah buang masa lama2 kat depan cermin nak pakai foundation dan segala macam lagi semuanya dah ada dalam bedak arab
yang paling bestnya... jimat... dari pagi guna sampai ke malam kulit muka x berminyak... ini gambar terbaru saya semasa holiday... jadi faham2 je lah berjalan dari pagi sampai malam pun saya x risau hehehhe...
sape2 yang nak rasa kehebatan bedak arab bolehlah whatsapp saya +6738247890
Sila bagi detail anda seperti :
Nama :
no tel :
Warna bedak yang diingini 
( Russet - kulit normal , Orange blush - cerah ) tapi sebenarnya dia sesuai utk semua jenis kulit :)
Kuantiti bedak :
Alamat  untuk saya kirimkan bedak :

Sila bank in ke akaun maybank :
Norein Md Jamil
165125135064

***** setelah bank in... tolong whatsapp/sms  slip resit anda seperti jumlah bank in,masa,date sebagai rujukan*****

Harga bedak arab ni untuk semenanjung rm 56.00 free pos
sabah/sarawak rm 60 free pos

barang akan dipos setelah duit anda diterima, InsyaAllah 2-3 hari waktu bekerja.

jommmmmm shopping :)