Saturday, 12 October 2013

TRUE WHITE - Dan Kelebihan susu kambing

Apa kaitan TRUE WHITE dan susu kambing??????
Jawapannya dalam TRUE WHITE salah satu bahannya adalah susu kambing....

Kajian Saintifik

Kajian telah mendapati susu kambing adalah Susu Yang Terbaik selepas susu ibu kerana mengandungi sumber nutrien seperti berikut:
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Protein
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Vitamin B2
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Kalsium
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Inositol
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Lemak
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Vitamin C
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Zat Besi
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Vitamin A
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Karbohidrat
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Vitamin D
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Sodium
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Asid Folik
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Gula
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Vitamin B12
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Tenaga
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Potassium
Ramai juga yang telah mengamalkan Susu Awal Lembu sebagai pemakanan tambahan, tetapi yang mana lebih baik, adakah Susu Lembu atau Susu Kambing? Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa:
Susu Kambing tidak mengandungi Protein Kompleks (Alpha-casein & Beta-casein Protein) = penyebab utama alahan
Sama seperti susu ibu pH susu kambing beralkali berbanding susu lembu yang asidik
Molekul Lemak dalam susu kambing lebih halus & mudah dihadam berbanding susu lembu
Kandungan Asid Lemak Rantaian Pendek dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu
Proses pencernaan untuk susu kambing hanya memerlukan 20 minit sahaja berbanding susu lembu yang memerlukan lebih 2 jam
Kandungan  gizi dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Protein 2.1 kali ganda
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Kalsium 2.2 kali ganda
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Zat Besi 2.0 kali ganda
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Potasium 2.1 kali ganda
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Vitamin A 3.8 kali ganda
http://higoat.net/images/arrowicon.jpg
Garam Galian 2.0 kali ganda
http://higoat.net/images/arrowicon.jpgSelenium paling tinggi berbanding semua jenis susu

Kelebihan

Apakah kelebihan dan manfaat Susu Kambing Hi-Goat yang telah terbukti keberkesanannya?

  • Merawat Kencing Manis
  • Sakit Jantung dan Darah Tinggi
  • Gastrik
  • Asma (Lelah)
  • Acute Anemia
  • Tulang Belakang Reput
  • Angin Ahmar
  • Insomnia
  • Kebas Kaki dan Tangan
  • Migrain
  • Semput
  • Masalah Keletihan
  • Masalah Kulit
  • Masalah Ketika Mengandung dan Kelahiran
  • Masalah Susah Buang Air Besar dan Buasir
  • Tepung Susu Hi Goat mempunyai pelbagai manfaat untuk setiap golongan daripada bayi sehinggalah orang tua, di antaranya adalah :
    Bayi & Kanak-kanak
    Dewasa & Warga Tua
    Penderita Penyakit
    Cerdas Minda
    Tenaga
    Fungsi Sel Imun
    Tumbesaran
    Penyembuhan Luka
    Usus dan Perut
    Cirit Birit / Alahan
    Masalah Sendi/Sakit Lutut
    Pemulihan Selepas Pembedahan
    Sistem Imun
    Tulang Rapuh
    HIV - AIDS
    Demam Kuning
    Penyakit Lupa/Nyanyuk
    Melawan Radikal Bebas

    Ibu Mengandung
    Pelajar
    Ahli Sukan
    Cegah Demam Kuning
    Kecerdasan Minda
    Tenaga
    Khasiat Penting
    Peka & Penumpuan
    Stamina
    Tenaga
    Sistem Imun
    kekuatan Otot
    Pemulihan
    Tingkatkan Kecerdasan
    Kesihatan Tulang
    Pasti anda tertanya-tanya kenapa Susu Kambing Hi Goat boleh membantu meningkatkan taraf kesihatan untuk semua tanpa mengira umur serta membantu menyembuhkan penyakit? Ini adalah kerana Hi Goat mempunyai faedah-faedah berikut kepada kesihatan:
    • Rendah Laktosa
    • Tinggi Protein
    • Tinggi Kalsium
    • Tinggi Selenium
    • PH Alkali
    • Molekul Lemak Halus 
    • MEMPERSEMBAHKAN PRODUK TERBARU DARI HiGOAT TRUEWHITESERLAHKAN KECANTIKAN SERI WAJAH ANDA, DIAKUI BERKESAN, SUCI DAN SELAMAT..TRUE WHITE !!! BOLEH DIDAPATI SEKARANG WAHHH !! SUNGGUH TERUJA !!NAK MUDA , PUTIH, CANTIK & SELAMAT , PASTINYA "TRUE WHITE" PILIHAN TERBAIK!!!
    • CUMA RM160 ! ANDA TAMPAK MUDA, PUTIH GEBU & CANTIK



      jom jana pendapatan sambingan.... berminat nak tahu lebih lanjut 
      sila 

      whatsapp 6738247890
      sms 0178237410

Wednesday, 9 October 2013

TRUE WHITE - HIGOAT

Sana True white, sini True white.... saya pun tak nak ketinggalan jugak.... nak juga try ....
Jadi post kali ni kita bercerita pulak tentang TRUE WHITE.... yang penting halal dan asli....

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

Formulasi terhebat dengan ekstrak buah-buahan berkualiti tinggi serta mampu membantu mencerahkan kulit wajah.

Kandungan kolagen marin ikan tuna merupakan sumber kolagen terbaik. Mampu menganjalkan kulit dan bertindak sebagai anti penuaan.

RASA YANG LAZAT
Selain rasanya yang lazat dan keharuman bunga sakura, ianya membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS!

KESAN DALAM 14 HARI
Mmenghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. 

mmmmmm macam mana bentuk dan wajah TRUE WHITE ?????
 TRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....


haaaaaa... itu shaker tu dapat free tau tiap kali u all beli true white... best kan... bukan tu saja tau.... ada lagi barang free...

Ok.... kalau korang nak cuba atau berminat nak jadi Agent pun boleh....

Inilah lagi free gift... korang dapat trial pack skin care higoat....

jadi ... memang berbaloi-baloi lah kalau u all mencuba true white ini.....

kat botol TRUE WHITE sendiri dah di ceritakan cara nak minum...
Ok kat sini pun saya akan bagitau k...
cara-caranya :
minum 2 kali sehari...
----- 2 scopp di bancuh dengan air suam / air sejuk 200ml
------ di minum sebelum sarapan ( maknanya waktu pagi lah tu )
------ dan sekali lagi minum sejam selepas makan malam.... ( maknanya sebelum u all zzzz )

APAAAAAA>>>>>. macam mana resultnya?
<<<<<<<< macam mana testimoninya..... 
ok saya akan tunjukkan .... TAPIIIIIIII saya masih lagi mencari.... 

Ini hasil kawan saya yang minum se  jar TRUE WHITE...
OKKKKKK PENGUMUMAN.... SAYA SEDANG MENCARI ANDA.... YA ANDA YANG MEMBELI DENGAN SAYA..... UNTUK menyertai pencarian ini... jika anda terpilih anda akan mendapat  1 JAR TRUE WHITE FOC......
pencarian ini akan berakhir pada 11.11.2013..... Kira hadiah sempena my birthday jugak lah hehehhe
 2 in 1...
macam mana nak sertai... ok 
semua gambar / text/ pengakuan dll sila inbox ke


anda juga mesti sertai atau add saya di blog ini.... TQ
whatsapp 6738247890


Saturday, 5 October 2013

Sabun Marine Essence Beauty Bar

Tengah hangat diperkatakan di sana sini, bukan sahaja di Malaysia...malah di Brunei  juga berebut-berebut untuk mendapatkan sabun hijau ini
jom berkenalan dgn si hijau yg menyegarkan....

* nama sabun : -
- marine essence beauty bar
- dikenali dgn sabun ketiak
- bentuk organik kerang laut
- harum & wangi

* keluaran :-
* syarikat hai - o marketing

* harga :-
- 1 ketul  rm 40 seketul ( free postage ) brunei dollar $20 ...promotion $17
- 1 kotak( 3 ketul ) rm 110 ( free postage ) brunei dollar ...$50

* berat :-
- 100g x 3 ketul

* tempoh kegunaan :-
- 1 bln lebih - bergantung pada kegunaan masing2

* utk kegunaan :-
- badan & muka
- seluruh tubuh kecuali mata
- digunakan setiap hari utk hasil yg terbaik

* siapa yg blh guna :-
- baby...
- kanak2....
- remaja...
- dewasa...
- golongan tua...
- semua lapisan umur blh gunakan sabun ini
- terutama mereka yg mengalami masalah kulit

* cara guna :-
- ketika mandi
- basahkan... biarkan berbuih... sapu pada kulit... bilas sampai bersih...
- simpan di tempat dingin & kering
- perhatian : jgn terkena mata

* dirumuskan utk :-
- sihatkan kulit
- lembabkan kulit
- remajakan kulit
- anjalkan kulit
- hidratkan kulit
- lembutkan kulit


                Untuk tempahan... kami akan menerima booking anda bersama deposit atau full payment sahaja... kerana stok sentiasa sold out...

   Untuk dapatkan produk ini sila add https://www.facebook.com/pages/Beuty/369138796516889?ref=hl