Saturday, 11 January 2014

AURA beauty perfect 26 online

Hi  Kenkawan... sebelum ni ada saya post tentang Produk Aura Beauty Perfect RED ...
ok kali ni saya nak  ceritakan cara dan serba sedikit untuk yang berminat nak buat income serta jana pendapatan HEBAT bersama ABP26...

Kami mempunyai 4 package iaitu:

●Package Entrepreneur- RM280/BND $125  dpt barang 1+1.
●Package Corporate- RM 840/BND $375  dapat barang 3+3.
●Package Millionaire- RM1960/BND$ 875  dapat barang 7+7.
●Package Billionaire- RM4200/BND $ 1800 dapat barang 15+15.

1+1 ? 3+3?  tak faham ya....
ok 1 depan tu adalah produk utama...... ada 2 iaitu PREMIUN RED DAN PREMIUM PURPLE....Jadi anda berhak memilih salah 1 darinya sama ada anda mau PURPLE  atau mau RED?
Manakala + 1 lagi tu ialah produk tambahan untuk pakej kami.... juga ada 2.....anda boleh memilih sama ada mau 1 TRIPLE L atau  1 SLIMMING OIL....


                                   HAAA... macam ni lah lebih kurang... kalau u all mau red + Triple L ...pakej entrepreneur RM280....

Ok sekarang saya terangkan sedikit lah apa keistimewaan pakej 1, pakej 2 ,pakej 3 dan pakej 4....

Utk setiap package brp keuntungan yg kita? Package tu boleh jual balik atau mcm mana?

Ok anda tidak perlu menjual balik barang yang anda dapat. Hanya duduk depan pc dan pekenalkan sistem ABP26 tapi kalau anda nk jual blk barang yg anda dpt pun bagus kerana anda boleh mendapatkan modal yg anda labur.


Mengenai keuntungan dari setiap package.... ok jika anda memilih pakej tersebut:

-Package Entrepreneur maksimum income sehari RM560.
-Package Corporate maksimum income sehari RM1680.
-Package Millionaire maksimum income sehari RM3920
-Package Billionaire maksimum income sehari RM8400.

Haaaa.... inilah perbezaan jika anda memilih pakej - pakej yang dinyatakan tadi....Walau bagaimanapun jika anda bermula dengan pakej 1 contohnya... Anda masih berpeluang untuk upgrade pakej anda dalam tempoh 2 bulan.

Konsep ABP26 lebih kepada sistem Networking Marketing. Anda cuma memerlukan 2 orang dibawah anda kiri dan kanan. Jika terdapat lebih dari 2 maka orang ke 3 ini akan jatuh dibawah org kanan anda begitu juga org ke 4 akan jatuh di bawah org kiri anda dan begitu la seterusnya. Tidak salah anda mencari orang yg ingin join di bawah anda kerana anda akan mendapat 30% setiap orang yg anda taja mengikut pakej yg mereka pilih. Jika orang dibawah kiri dan kanan anda mendapat orang baru, anda akan mendapat 20% dari harga pakej yg mereka pilih. Itu belum lg termasuk limpahan downline yg diberikan oleh upline kpd anda dapat serta bonus yang lain. Jadi konsep bantu membantu di pratik kan oleh sistem ABP26. Anda tidak perlu menjual barang, tetapi apabila mereka membeli produk ABP26 dengan sendirinya produk ini akan terus diperkenalkan kepada sorang demi sorang untuk sama-sama menikmati kehebatan produk ABP26. Rebutlah peluang yg sgt besar dan sgt senang utk berjaya.

Terdapat 4 bonus yg ditawarkan iaitu:
1) Bonus Sponsor
2) Bonus Pairing
3) Bonus Matching
4) Bonus Unilevel (bulanan)

-Bonus Sponsor:
Bonus ini anda akan dapat jika anda mencari seseorang yg berminat utk mengambil mana2 package yg ditawarkan seterusnya menjadi downline anda. Sbg contoh:
•Pakej Entrepreneur anda akan mendapat sponsor bonus sbyk RM56
•Pakej Corparate anda akan mendapat sponsor bonus sbyk RM168
•Pakej Millionaire anda akan mendapat sponsor bonus sbyk RM392
•Pakej Billionaire anda akan mendapat sponsor bonus sbyk RM840

-Bonus Pairing:
Bonus ini seperti batu loncatan anda utk berjaya ini kerana bonus pairing merupakan bonus yang anda dapat utk setiap pair yg sama. Spt contoh jika kiri anda mengambil pakej entrepreneur dan kanan anda mgambil pakej yg sama maka anda dapat lg RM28. Tetapi utk pakej entrepreneur LOT yg akan diberikan adalah sebanyak 20 LOT sahaja. Maka jika ada 20 orang dalam masa 1 hari yang masuk pakej entrepreneur maka pendapatan maksimum seharian anda adalah RM560 sahaja. Tentu ada fikir byk nk cari 20 orang yg masuk entrepreneur. Itu anda jgn risau kerana downline anda juga akan myumbang RM28 utk setiap pair kerana sudah pasti downline anda td akan mencari orang dan orang yg dicari tu juga pasti mencari orang lain. Tetapi had di benarkan utk pakej entrepreneur adalah 20 LOT sahaja.

Tetapi jika anda mempunyai lebih dari dua yang memilih pakej Billionaire maka anda sudah rugi kerana had pakej Entrepreneur anda adalah 20 LOT sahaja. ini kerana Pakej Billionaire setiap pair adalah 15 LOT. RM28×15=Rm420. Jika terdapat 2 lagi yg masuk pakej Billionaire maka anda akan dpt RM420 lagi tetapi anda harus ingat maksimum income bagi sehari utk package Entrepreneur adalah 20 LOT sahaja iaitu RM560. Disitu sahaja anda rugi banyak. Saya bagi kiraan begini utk setiap Pairing bagi setiap Pakej.

Entrepreneur- Anda akan dpt maksimum 20 LOT maka RM28×20. Dan pendapatan maksimum sehari adalah RM560

Corparate- Anda akan dpt maksimum 60 LOT maka RM28×60. Dan pendapatan maksimum sehari anda adalah RM1680

Millionaire- Anda akan dpt maksimum 140 LOT maka RM28×140. Dan pendapatan maksimum sehari anda adalah RM3920.

Billionaire - Anda akan dapt maksimum 300 LOT maka RM28×300. Dan pendapatan maksimum sehari anda adalah RM8400.

Setiap pair perkiraan adalah begini:

Bagi setiap kiri dan kanan yg masuk pakej entrepreneur dikalikan dgn 1. Maka RM28×1=RM28

Bagi setiap kiri dan kanan yg masuk pakej corparate dikalikan dgn 3. Maka RM28×3=RM84

Bagi setiap kiri dan kanan yg masuk pakej millionaire dikalikan dgn 7. Maka RM28×7=RM196

Bagi setiap kiri dan kanan yg masuk pakej Billionaire dikalikan dgn 15. Maka RM28×15=RM420

Dengan keadaan begitu sahaja anda boleh bercuti kerana downline anda akan menolong anda dari segi pairing.

-Bonus Matching:
Setiap level anda akan dapat percentage dari setiap downline anda yg berjaya mendapatkan org dibawah downline anda td berdasarkan pakej yg anda pilih diawal permulaan.

Entrepreneur sebanyak 30% dilevel pertama sahaja

Corporate sebanyak 30% dilevel pertama dan 10% dilevel kedua dan ketiga.

Millionaire sebanyak 30% dilevel pertama dan 10% dilevel kedua sehingga kelima.

Billionaire sebanyak 30% dilevel pertama dan 10% dilevel kedua sehingga kelapan.

-Bonus Unilevel (bulanan)
 khas untuk pakej billionare shj

Bagi saya utk mendapatkan keuntungan jangka pendek dan panjang baik ambil pakej Millionaire atau Billionaire. Sekali modal dan akan terus kekal.

artis pun dah ramai menggunakan abp26

DANNNNN ini lagi 1 produk abp26....
TRIPLE 'L'
Ubat Power utk Lelaki! 

Byk sgt lah ubat power utk lelaki di pasaran sekarang dan kenapa harus pilih ubat ini? Apa keistimewaan ubat ini dibanding dgn ubat yg lain? 

Hehe, ini jawapan nya... Kerana produk ini mempunyai kelebihan 6 dalam 1 seperti:

 Membuat anda tahan lama
 Membesarkan 'barang' anda
♥Memanjangkan 'barang' anda
♥Kepuasan yang tidak terhingga
♥Membuat nafsu anda 'kelaparan'
♥Paling penting tiada kesan sampingan!

Wow! Lagi pula, produk ini diperbuat daripada formula dari negara UAE!

Produk ini dikeluarkan dan dikilangkan oleh syarikat yang mempunyai reputasi tinggi selaku pengeluar produk kesihatan dan disahkan halal. Jadi anda tidak perlu risau mengenai risiko jika anda mengambil ubat power ini.

Apa tunggu lagi... Pasangan anda pasti tersenyum puas. Dan anda pasti akan merasa diri spt singa yang sedang mencari mangsa!!

P/S: Kepada kaum wanita jgn segan2 utk membeli ubat ini utk pasangan anda kerana anda pasti akan merasa lebih bahagia bersama pasangan anda malah jgn terkejut kalau pasangan anda nak hari2! Hehe...

Note: Testimoni formula TRIPLE ' L ' sudah terbukti berkesan di semua negara Arab dan ternyata lebih bagus dan hebat dari kebanyakkan ubat power yg ada di pasaran.

Dapatkan TRIPLE ' L ' yang ASLI melalui agen yg terpilih dan sila pm saya utk tempahan.

Ok saya nak cerita tentang pengalaman saya sendiri menyertai  program abp26 ini..... belum sampai sebulan saya join bisnes ini walupun tak banyak mana bagi korang... tapi saya bersyukur saya dah dapat rm 4K lebih.... dan setakat hari ini group saya baru 52 orang..... esok ada lagi yang daftar....

PERCAYALAH ini bukan helah tapi memang kenyataan....
Jika anda juga ingin menjadi seperti kami 
cepat kunci kedudukan anda sekarang....
senang sj....
bank in pada saya..... sebelum bank in whatsapp/viber/we chat saya 6738247890 kemudian saya akn berikan number akaun 
- seterusnya anda attach kan receipt picture bukti bayaran
- berikan detail seperti:
NAMA PENUH :
ALAMAT UTK POS BARANG :
IC :
EMAIL :
NO TEL :
PAKEJ YANG ANDA PILIH :
PRODUK YANG YANG ANDA PILIH :

- Selepas kami menerima pembayaran anda InshaAllah dalam masa 24 nama anda akan di key in dan anda akan di hubungi oleh pihak syarikat dengan memberikan anda username dan password .... barang anda akan di pos....
sangat mudah..... anda boleh membina network anda seluruh negara......