Friday, 24 June 2016

Aloe vera gel forever living produk

Tahukan anda ALOE VERA GEL juga merupakan SCANNER kpd tubuh badan kita?
~ 80% penyakit adalah berpunca dr usus yg tidak sihat.
~Usus yg berkerak dan kotor tidak mampu menyerap nutrisi yg diperlukan oleh tubuh badan.

Sayangi diri dan ahli keluarga anda..jauhkan dr penyakit2 kronik dgn mulakan pengambilan ALOE VERA GEL sebagai amalan harian anda. :-)
#foreverlivingproducts

===================================
Anda minum ALOE VERA GEL rasa apa?

➡MASAM tandanya usus kita kotor Dan byk toksin..makin kuat masam lagi byk toksin

➡PAYAU tandanya buah pinggang dah start problem..perlu byk amek aloe nectar juga,coz bagus utk selesai kan masalah buah pinggang

➡PAHIT tandanya hati kita dah start malas berkerja utk detox Dan mengeluarkan enzim utk pencernaan..Dan pahit juga tanda jantung kita da start prob juga

➡MASIN tandanya berkaitan  dgn hempedu da start ada problem..hempedu adalah organ yg filter minyak yg kita makan.

­čŹÄSEBENARNYA!!­čŹÄ

➡BADAN yang SIHAT hanya rasa TAWAR mcm minum air masak..so amalkan Aloevera gel dengan lebih banyak di peringkat awal sehingga rasa yg di atas semakin berkurangan..






UNTUK DAPATKAN PRODUK INI ANDA  BOLEH TERUS WHATSAPP SAYA +60178237410

Thursday, 23 June 2016

ALOE VERA GEL FLP

Akak Nak bgtau Ni...

Flp memang best...
❌ Perlu pairing
❌ Perlu bv/pv/point
❌ perlukan Org tengah
❌perlu maintain

Yang Nak business  Tanpa modal yang besar
Nak gandakan income setiap bulan

PRODUK antarabangsa
Produk TERDESAK
PRODUK harian tau

Dapatkan set TOF hanya rm1297
FREE POS
FREE KEAHLIAN
NIKMATI diskaun 35% + 48% Tanpa turun2
Nikmati pakej pelancongan free utk 2 Org lagi

Jom WhatsApp akak
0178237410

Set Touch of forever... Memang power gilerr u...
Boleh guna dr baby sampai warga emas...pulak tu Yg bestnyer... Tahan  berbulan2.... Terus dpt diskaun 35% lagiii


Atau kalau u all Nak set basic Yg paling berantu Ni pun boleh jer.... INI akak bgtau u all.... Mmg berantu tau.... Kalau setakat 10 botol #sibotolkuning Ni hmmmm Tak sempat seminggu licinnnnnn....tinggal kotak kosong jer...

Cepat Sapa Nak ambik peluang Jana income Dan Bantu Org Di sekeliling ...

Ambik hp terus WhatsApp akak yer...

FLP

Tumpang lalu.. Seronoknya bisness dgn forever. . Xde tekanan, relax2 jer..produk makin hangat..hari2 oder ada tau.. Paling best bila modal nak niaga hanya usaha. . Xde duit pon boleh niaga,,ambk brg direct dari kilang bukan dr org tgh..hrga murah dan berbaloi2. . Income pon meletup2 setiap bulan..minum dan share dgn org ramai tntg kebaikan produk jer,, x susah pon nk kembangkan bisness ni.. . Forever works for u.. Terpulang nak mula hari ni atau nanti..we have no force.. . ZeroToHero . Saya sedia membantu anda yg nk niaga tanpa risiko kerugian.. . Forever is Simple, Duplicable, Profitable & Fun. Rebut peluang sekarang. WhatsApp 0178237410


ni hakak nak share testimoni dr team hakak sendiri...
#ALOEVERAGELLY
Krim pelbagai guna terbaik untuk kulit bayi,kanak2 dan dewasa. Merawat jerawat, panau, psirosis, kayap, ruam lampin, ruam susu, luka terbakar, luka kemalangan, luka kencing manis. Dan pelbagai masalah luaran kulit.
#ALOEPROPOLISCREME
Memudarkan parut di kulit, menghilangkan bintik2 hitam dimuka, melembutkan kulit, boleh dijadikan sebagai krim malam. Menyembuhkan radang kulit dan luka2 kecil dan besar dengan baik.



Sunday, 12 June 2016

Forever lite ultra

FOREVER LITE ULTRA

Apakah yang menjadikan Forever Lite Ultra with Aminotein cemerlang?

­čö┤Mengandungi Aminotein, campuran enzim untuk memecahkan protein untuk percernaan sempurna dan penyerapan optimal asid amino
­čö┤Setiap skup (25 g) membekalkan sebanyak 17kg protein
­čö┤Bebas laktosa
­čö┤Sesuai untuk vegeterian, tiada bahan tenusu
­čö┤Protein soya
­čö┤Baik untuk kesihatan jantung
­čö┤Membantu dalam pengurusan berat badan
­čö┤Meningkatkan tahap tenaga dan stamina
­čö┤Sokongan otot
­čö┤Sumber baik asid amino

JOM amalkan Forever Lite Ultra supaya sentiasa terasa kenyang dan bertenaga sepanjang berpuasa dibulan Ramadhan

Whatsapp +6738247890

Sabun avocado

Assalamualaikum.... Akak nak cerita sikit kebaikan2 yg ada ....sabun ni senang bleh jd sabun mandi n sabun muka tau

Kebaikan Sabun Avocado
**************************
~ mengeringkan jerawat & jeragat
~ memudarkan bintik2 hitam di muka dgn cepat dan selamat
~ menghilangkan kedutan di wajah dan menyerikan wajah. Sngt2 berkesan.
~ menghilangkan kesan2 hitam di celah2 pelipat badan dan daki2 di badan.

#SABUN AVOCADO FACE &bBODY SOAP
#100% Semulajadi Dgn Wangian Citrus
# Sabun yg lembut ni mengandungi pati avocado yg menyubur dan melicinkan kulit muka dan badan dgn haruman citrus yg segar.

Nak?? pm @ whatsapp +6738247890

Saturday, 11 June 2016

FLP business tercantik bertaraf dunia

RAMAI KAT LUAR SANA YG BUAT BIZ MLM.... MULA BERJAYA KEMUDIAN GAGAL. SEBENARNYA ANDA BUKAN TAK BOLEH BUAT, TAPI PLATFORM YG ANDA DUDUK KURANG TEPAT.

Saya nak bagitau.....kenapa perlu buat Forever.

1) Forever 'No Middle Man' So profit besar up to 70%
2) Tak de sistem ev, bonus dibayar dari harga jual. Cth: Sale RM80K. Kita dibayar 33% RM26,400
3) Tak perlu pairing utk dpt royalti bonus. Satu kaki bayar habis. Walau kaki gajah. Setiap kaki 11%. Ikut suka kita nak buat berapa kaki pun. Cth: Satu kaki RM100k kita dpt RM11,000. Forever tak ambik walau seinci pun kaki tu. Semua kaki BAYAR.

Now, anda dah dpt sedikit gambaran Plan Marketing Forever.
Fl nurshah akan coach anda dgn sistem yg paling mudah. SISTEM COPY PASTE.
Sistem yg telah melahirkan ribuan jutawan di 160 buah negara.
Let's make a change
Run for Forever

Business Owner diperlukan.
Kelas bimbingan dari zero to hero PERCUMA.
Bersama Forever anda duduk di Platform Biz Plan Paling Cantik Di Dunia.
Wassap @ pm saya +6738247890. Saya pasti bantu anda.

Forever Living

KAMI MENCARI RAKAN KONGSI DARI MALAYSIA DAN BRUNEI YANG BETUL - BETUL BERMINAT DANNNN :

1. Business minded
2. Yang agresif
3. Yang commited
4. Yang tidak mudah putus asa
5. Yang tidak mudah patah semangat
6. Ada sedikit modal
7. Yang rajin

SERTAI KAMI SEKARANG - NETWORKING ONLINE BUSINESS
bersama #flp
produk makanan sunnah yg hebat.. Produk keperluan harian dan sistem Yg tidal memerlukan pairing serta maintain... peluang masih cerah..... whatsapp 6738247890

rakan niaga dengan modal serendah RM1300/$580 shj

Thursday, 14 April 2016

JANA INCOME 4 ANGKA BULAN PERTAMA HANYA DENGAN MODAL RM90 SHJ

   JANA INCOME 4 ANGKA HANYA DENGAN JOIN MEMBER RM90 SHJ??????

TAK PERCAYA?
saya pun tak sangka......

Lepas melahirkan anak yang ke5 .... tetiba Allah berikan peluang kepada saya ...salah seorang kawan sama2 busines dia hubungi saya...ajak join member....

Emmmm ...walaupun saya suka berniaga tapiii bukan semua saya main hentammmm join ya....

dia ajak saya dr saya pregnant baby saya dalam kandungan 7 bulan...tapi... hati saya belum terbuka... saya pun kurang dapat info yang tepat berkaitan perniagaan ini... hanya berkaitan DETOKS :) emmmm banyak produk detoks ni dan  saya pun sudah ada jual produk berkaitan detoks.... so saya just ignore.....

Selepas  baby saya berumur 4 bulan lebih kawan saya hubungi saya lagi...DEMI untuk tidak menghampakan kawan... saya join jer...

ya SEPERTI BIASA.... START FROM ZERO....
nothing.... :)

Tapi saya tak dok diam macam tu jer.... Saya tanya PAKCIK GOOGLE... search sana sini... Saya mula rasa nak BUAT...

tengah malam ka awal 2 pagi ka...saya tak kira... kalau saya dah kata saya nak buat... kawan yg perkenalkan pd saya  jadi mangsa saya...macam2 soalan saya tanya.... :)

masa join tu saya dpt less 15%... oh HAPPY  juga dpt less mcm tu utk semua produk2nya...

sebab saya banyak tanya2...rupanya saya boleh dpt lagi less 35%... EHHHHH... ya ka?

Ok macam mana?

so kawan saya bgtau... caranya...saya ikut sebiji sebijik... :) YA lah cikgu ajaq anak murid kenala ikut  
tak sampai sebulan saya start... saya sdh dpt diskaun 35%  YEEEHHUUUUUU.....

dah happy dpt la saya beli brg dgn diskaun yg  besar ni....

Rupanya ada lagi kegembiran tu tak stop di situ... 15hb februari kawan saya suruh chek statment bonus di website saya dan akaun bank....

YA ALLAH........... Alhamdulillah.... aikkkkkk.... TERTERA... dlm akaun bank saya....$angka tertera...ha... Rasa tak percaya tapi TERPAKSA PERCAYA....

Jadi saya tak stop.... kegembiraan ini saya share dgn org yg sudi nak tau saja...

#masa saya tulis ni...saya sudah join 3 bulan lebih dan sudah terima 3 kali bonus...dan my team saya juga dah terima bonus yg mereka pun tak sangka...

nak tahu?
whatsapp brunei +6738247899
malaysia 0178237410

#sayasurirumahsaja
#sayaonlinesaja