Thursday, 14 April 2016

JANA INCOME 4 ANGKA BULAN PERTAMA HANYA DENGAN MODAL RM90 SHJ

   JANA INCOME 4 ANGKA HANYA DENGAN JOIN MEMBER RM90 SHJ??????

TAK PERCAYA?
saya pun tak sangka......

Lepas melahirkan anak yang ke5 .... tetiba Allah berikan peluang kepada saya ...salah seorang kawan sama2 busines dia hubungi saya...ajak join member....

Emmmm ...walaupun saya suka berniaga tapiii bukan semua saya main hentammmm join ya....

dia ajak saya dr saya pregnant baby saya dalam kandungan 7 bulan...tapi... hati saya belum terbuka... saya pun kurang dapat info yang tepat berkaitan perniagaan ini... hanya berkaitan DETOKS :) emmmm banyak produk detoks ni dan  saya pun sudah ada jual produk berkaitan detoks.... so saya just ignore.....

Selepas  baby saya berumur 4 bulan lebih kawan saya hubungi saya lagi...DEMI untuk tidak menghampakan kawan... saya join jer...

ya SEPERTI BIASA.... START FROM ZERO....
nothing.... :)

Tapi saya tak dok diam macam tu jer.... Saya tanya PAKCIK GOOGLE... search sana sini... Saya mula rasa nak BUAT...

tengah malam ka awal 2 pagi ka...saya tak kira... kalau saya dah kata saya nak buat... kawan yg perkenalkan pd saya  jadi mangsa saya...macam2 soalan saya tanya.... :)

masa join tu saya dpt less 15%... oh HAPPY  juga dpt less mcm tu utk semua produk2nya...

sebab saya banyak tanya2...rupanya saya boleh dpt lagi less 35%... EHHHHH... ya ka?

Ok macam mana?

so kawan saya bgtau... caranya...saya ikut sebiji sebijik... :) YA lah cikgu ajaq anak murid kenala ikut  
tak sampai sebulan saya start... saya sdh dpt diskaun 35%  YEEEHHUUUUUU.....

dah happy dpt la saya beli brg dgn diskaun yg  besar ni....

Rupanya ada lagi kegembiran tu tak stop di situ... 15hb februari kawan saya suruh chek statment bonus di website saya dan akaun bank....

YA ALLAH........... Alhamdulillah.... aikkkkkk.... TERTERA... dlm akaun bank saya....$angka tertera...ha... Rasa tak percaya tapi TERPAKSA PERCAYA....

Jadi saya tak stop.... kegembiraan ini saya share dgn org yg sudi nak tau saja...

#masa saya tulis ni...saya sudah join 3 bulan lebih dan sudah terima 3 kali bonus...dan my team saya juga dah terima bonus yg mereka pun tak sangka...

nak tahu?
whatsapp brunei +6738247899
malaysia 0178237410

#sayasurirumahsaja
#sayaonlinesaja