Friday, 13 September 2013

Fesyen baju

Asyik cerita bab pokok ja... ari ni kita try cerita bab fesyen pulak..
kalau ada yang berminat boleh lah try-try fesyen gini...
Hehehehe... ini pulak macam-macam fesyen...boleh pilih mana yg u all suka...time ni kan tengah hot fesyen peplum.... :) Saya menggunakan kain sari yang di bawa khas dari India... tudung pulak...tudung bawal dah lama tudung ni tak dipakai... jadi saya gunakan dengan stail baru...supaya tak rasa bosan dengan tudung lama....
opsss sorry ni close-up baju yang di atas tadi... saya jahit manik sendiri....
Ini masih lagi dengan gaya peplum.... dengan pelbagai versi...

boleh lah u all curi2 idea... :)
dress ni saya beli time offer ...asalnya plain pastu dijahit manik2 nampak lah lagi umpph
ok nanti kita sambung lagi ya....

No comments:

Post a Comment