Friday, 21 December 2012

Felinna Beauty inch loss lotion

Assalamualaikum kengkawan...
   Rasa berbangga jugak sebab dah makin ramai usahawan melayu yang dah berjaya... Alhamdulillah... saya pun nak juga jadi usahawan hehehhe tapi belum sampai tahap "wan" lagi saya baru "usaha" hehehhee...tak apalah... itu kan rezeki masing-masing. Yang penting kita berusaha untuk jadi yang terbaik.
  Hidup mesti ada matlamat jangka pendek dan jangka panjang.... U all kat mana dalam setahun akan datang? 3 tahun akan datang,5 tahun akan datang? Pejam mata cuba berangan dan lakarkan di dalam diary masing2.... Tak salah kalau nak berangan kan... sekurang-kurangnya angan-angan tu membuatkan kita sempat menikmati kemanisan impian kita. Manalah tahu impian tu akan jadi realiti walau tak 100%...sekurang-kurangnya 80% :)
   Eh... terlari dari tajuk di atas daaaaa....
Ok saya nak cerita tentang satu lagi produk bumiputra yang terlaris mengalahkan goreng pisang,.... 

 Haaaa inilah produknya.... dah pernah try ke?.... kalau sudah Alhamdulillah.... kalau belum jom le try.....
 Apaaaa? nak tau tentang produk ni? okkkkkkkk
meh saya ceritakan....
                    Ini lagi satu vitamin keluaran syarikat ini....


RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hanya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 


WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

HARGA FELINNA LOTION...
 SEMENANJUNG : RM75 SEBOTOL FREE POS.
SABAH/SARAWAK : RM80 SEBOTOL FREE POS.
BRUNEI : $35 SEBOTOL FREE POS.
BANK IN KE:
ABDUL RAHMAN BIN HASSAN : 152023082890 MAYBANK.
SELEPAS BANK IN SILA :
SMS KE 013-5607469
ATAU WHATSAPP KE +673-8247890
SERTAKAN :
1) SALINAN RESIT PEMBAYARAN
2) NAMA PENUH & ALAMAT UTK POS BARANG.
3) NOMBOR TELEFON UNTUK DIHUBUNGI.
4)TARIKH DAN MASA BANK IN.
INSYAALLAH ABARANG AKAN DIPOS 2-3 HARI WAKTU BEKERJA.... TERIMA KASIH


No comments:

Post a Comment